Arctic Pride ylsi uuteen kävijäennätykseen

Viime viikolla Rovaniemellä vietetty Arctic Pride piti sisällään lähes 30 tapahtumaa, jotka keräsivät viikon aikana yhteensä yli 1700 kävijää.

- Kokonaisuudessaan tapahtuma meni hienosti ja toi kaupungin kulttuurielämään värikkään piristyksen keskelle talvea, kommentoi tapahtuman tuottaja Mari Mäki.

Suosituin yksittäinen tapahtuma oli Lappia-talolla vietetty pääjuhla, johon osallistui 350 vierasta. Pääjuhla on kerännyt kiitosta myös tapahtumassa vierailleilta bloggareilta. Muun muassa Tämän kylän homopoika -blogi kehottaa muita suomalaisia pride-tapahtumia ottamaan mallia Lapista.

arctic pride pääjuhla4
Drag-artisti Jukka K villitsi yleisön huikeisiin suosionosoituksiin lukuisilla hahmoillaan. Kuva: Tiina Mäki

- Eilen vietettiin pääjuhlaa Lappia-talolla enkä kyllä valehtele yhtään kun sanon, että voisi muun Suomen Pridet ottaa Rovaniemestä mallia pääjuhlan järjestämisessä! Lapissa osataan nääs. Juhla oli samaan aikaan tyylikäs, rento, hieno, viihtyisä ja kaikin puolin tasokas, Eino Nurmisto Tämän kylän homopoika -blogissaan.

Arctic Pride 2016 oli entistäkin iloisempi, kansainvälisempi ja monipuolisempi tapahtuma kuin aiemmin. Tänän vuonna mukana oli myös ennätysmäärä paikallisia yrityksiä tapahtuman yhteistyökumppaneina.

- On ilahduttavaa huomata, että myös yritykset haluavat tulla entistä laajemmin mukaan yhteistyöhön. Vaikka tapahtumaa tehdään ensisijaisesti lappilaisille, niin kyllä siinä piilee myös merkittävä matkailullinen potentiaali.

Lisätietoja:
Mari Mäki, tuottaja
040 5359317

Comments are closed.